Over ons – Marodent – Nijkerk
Header afbeelding

Over ons

De gezichten van praktijk Marodent Centrum voor Tandheelkunde zijn tandarts Paul Hoogeveen en zijn vrouw. Zij begonnen in 1985 samen een kleine praktijk met de droom om daar ooit een mooie allround praktijk van te maken. Die droom is door hard werken en een groeiende groep tevreden patiënten uitgekomen.

Allround-kliniek

Een tandartspraktijk hoort alles te doen voor een gezonde mond, vinden wij. Dat is waarom we een allround praktijk zijn, het hoort bij onze filosofie. Met een divers team van professionals kunnen we ontzettend veel doen in eigen huis. Als patiënt kunt u zo altijd rekenen op hoge kwaliteit mondzorg. Daar zijn we trots op.

Onderdeel van PDA

Marodent Centrum voor Tandheelkunde is onderdeel van PDA, de alliantie van hoogwaardige mondzorgpraktijken. Ons team wordt gefaciliteerd om de best mogelijke mondzorg ‘aan de stoel’ te leveren. Op de achtergrond waarborgt PDA de excellente mondzorg door een strikt kwaliteitsbeleid, optimale praktijkinrichting en -uitrusting, juiste opleidingen voor onze collega’s en de zorg dat we u als patiënt in de vertrouwde omgeving kunnen verwelkomen.